Austrått IL Håndball “Team G-2011” er med på laget! – Erkeengler


Tidligere i vinter mottok stiftelsen Erkeengler en sponsorforespørsel fra Austrått IL Håndball “Team G-2011” som består av 16 treningsvillige gutter som holder til i Sandnes, Rogaland. I henhold til stiftelsen og Erkeengler Fondets vedtekter kan vi ikke innvilge støtte til klubber utenfor Lørenskog og Rælingen på nåværende tidspunkt, og vi måtte dessverre informere lagleder Frank om dette. Vi ønsket dem lykke til videre i sitt arbeid med sponsoravtaler. 

Det kunne vært slutten på dialogen mellom stiftelsen og “Team G-2011”, men dette er en skikkelig solskinnshistorie som ikke ender her.

Gutta “på Team G-2011” mener nemlig at stiftelsen Erkeenglers budskap fortjener å bli spredd rundt mest mulig, og ønsket å vise sin støtte ved å trykke Erkeengler logoen på sine nye treningsklær. 
“Vi føler at dette er en veldig god sak som matcher veldig godt med verdiene vi jobber etter i laget vårt: inkludering, tilbud til alle og det å kunne gi ungene gode miljøer for mestring og glede. Vi for vår del prøver å skape et godt fellesskap og miljø ved å ha organiserte treninger i ferier, helger osv. Om vi kan bidra til at stiftelsen Erkeengler med deres visjon og gode arbeid kan nå ut til enda flere og bidra til å “spre budskapet” med logoen deres på ryggen, er dette noe vi gjør med stolthet”, sier Ildsjel og lagleder Frank, som har fulgt stiftelsen Erkeengler siden oppstart.
Laget skal på flere turneringer gjennom våren, i både inn- og utland. “Vi håper mange ser logoen deres og at det kan føre til at noen ekstra blir nysgjerrige og sjekker opp hjemmesiden deres” legger Frank til. 


Det er verdt å legge til at laget nettopp vant PW cup, som gikk av stabelen i Larvik 22-24. mars. Oppvarmingen foregikk med eget treningsklær med Erkeengler logo på ryggen, som førte til spørsmål fra både deltagere og andre som var tilstede under cupen. 

For stiftelsen Erkeengler betyr denne støtten veldig mye. “I tillegg til det konkrete arbeidet vi gjør for barn og unge gjennom våre aktivitetstilbud, våre byggeprosjekter og Erkeengler Fondet, jobber vi i administrasjonen hele tiden med informasjonsarbeid for å øke folks kjennskap til stiftelsen og det viktige arbeidet vi gjør. At gutta på “Team G-2011” Austrått vil hjelpe oss med dette, helt kostnadsfritt, er rørende og noe vi er veldig takknemlig for” sier Line Dobrowen, administrasjonsansvarlig i stiftelsen Erkeengler.