Erkeengler fondet – Erkeengler

Erkeengler Fondet

Sammen med våre støttespillere og samarbeidspartnere finansierer vi gjennom vårt fond, Erkeengler Fondet, medlemskontingenter for diverse idretts- og fritidsaktiviteter.

Vi bygger lekeplasser og idrettsanlegg, og arrangerer ulike aktivitetsprosjekter for barn og unge.

Vi samarbeider også tett med idrettslagene i lokalmiljøet, og har hittil etablert idrettsskolene “Erkeengler håndballskole” og “Erkeengler skøyte- og hockeyskole”.

Samarbeid med Lørenskog IF

"Lørenskog IF er stolt samarbeidspartner til stiftelsen Erkeengler. Erkeengler hjelper klubbens lag og medlemmer med blant annet økonomisk støtte gjennom Erkeengler Fondet. Fondet har bidratt med støtte til kontigenter og avgifter for medlemmer, utstyr og transport til lag som skal på turneringer. Med denne støtten kan enda flere barn og unge delta i organisert idrett. Videre samarbeider Lørenskog IF og Erkeengler om felles prosjekter for å påvirke utenforskap. Som et bevis på vårt samarbeid og som en bekreftelse på det viktige arbeidet Erkeengler gjør har klubben valgt å bære Erkeengler sin logo på samtlige spillertrøye i klubben", Espen Pettersen Gjester, daglig leder Lørenskog IF.

Samarbeid med Rælingen FK

"Vi i Rælingen Fotballklubb merker en pågang med forespørsler fra våre medlemmer rundt utfordringer knyttet til det å bli med på aktivitet eller å kunne være med på laget sine opplevelser, på grunn av økonomi. Vi i RFK er veldig takknemlige for at Stiftelsen Erkeengler er med på å bidra til at utenforskap kan reduseres og gjør det mulig å søke om midler til å oppleve det "de andre" har råd til, gjennom Erkeengler Fondet.", Kim Deinoff, daglig leder Rælingen FK.

Samarbeid med Fjellhammer IF

"Stiftelsen Erkeengler gjør en ekstremt viktig og god jobb med å hjelpe de familiene som trenger litt ekstra hjelp. De holder barna i aktivitet, noe vi som idrettslag setter stor pris på! I samarbeid med stiftelsen arranger vi også "Erkeengler håndballskole" for 6-7 åringer. Dette har etter samarbeidet med Erkeengler vokst til å bli en stor håndballskole. Vi er nå oppe i 100 barn som spiller håndball hver onsdag i Lørenskoghallen. Det er ekstremt gledelig for oss å se så mange unge barn ha det gøy med håndballen. Vi gleder oss til å fortsette samarbeidet og ta det videre til nye høyder!", Eirik Hornnes Hybertsen, Sports og markedskoordinator, Fjellhammer IL.