Pepperkakehusauksjonen 2023 – alle gode ting er tre – Erkeengler

I årevis har barnehager og skolefritidsordninger laget pepperkakehus som har blitt lagt ut på budrunde hos forskjellige meglerkontorer i Krogsveen. Pengene går uavkortet til organisasjoner som hjelper barn. Grunnmuren i kampanjen er at “barn hjelper barn”. Barnehager, SFO og skoler får invitasjoner til å bli med i kampanjen om å lage et pepperkakehus som auksjoneres bort gjennom budrunder – akkurat slik det gjøres når Krogsveen selger “ekte” hus. For tredje år på rad arrangerer Krogsveen Lørenskog pepperkakehusauksjon og lar hele bidraget gå til oss i stiftelsen Erkeengler!

«Midlene vi i stiftelsen Erkeengler mottar fra Krogsveen Lørenskogs pepperkakehusauksjon bidrar til vårt viktige arbeid. Selve grunnmuren i konseptet «barn hjelper barn” gjør seg virkelig gjeldende her ettersom midlene fra auksjonen går rett tilbake til barn i nærmiljøet som har behov for støtte. Dette blir det tredje året inntektene fra budrunden går til stiftelsen, en tradisjon vi er svært takknemlig for”, sier Administrasjonsansvarlig i stiftelsen Erkeengler, Line Dobrowen.

Pepperkakelandsbyen åpnet i Stormberg sine gamle lokaler på Metro senter på Lørenskog mandag 4. desember og vil stå til fredag 15. desember, hvor det hele avsluttes med en ellevill budrunde! Krogsveen bidrar med salgsoppgaver, annonser og gjennomfører budrunder. Høystbydende får med seg et pepperkakehus. Kom innom da vel!